Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ei mainoksia!

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Avaeana
Kotisivut: http://carousel.suntuubi.com

08.11.2015 17:48
Heis,
Olen nyt sellaisella valitettavalla asialla, että kun päivityksiä ei ole tänne ilmaantunut. Niin tältä erää lopetan linkinvaihtomme.
Mukavaa syksyn jatkoa

Nimi: Zeta
Kotisivut: http://almendra.suntuubi.com/

08.11.2015 15:04
Linkinvaihtolaisia tulin etsimään ~

Nimi: Rawca
Kotisivut: http://surgereluna.suntuubi.com/

14.09.2015 20:01
Hiljaiset äänet pensaikossa
Ne kutsuvat sinua, otatko kutsun vastaan?

~Lukuisat puut ympäröivät tyhjää aukiota. Aurinko paistaa hetken, mutta se jää pian pilvien taakse. Pimeys laskeutuu. Puiden ja pensaiden varjojen suojissa piileskelleet jäntevät eläimet tulevat esiin pimeyden turvin. "Reitti on selvä." Matalan äänen omisti pitkäjalkainen dobermanniuros. Koiran katse oli arvokas ja ylpeä, mutta samalla tarkkaileva ja valpas. Uros ylitti aukion tassuttaen niin hiljaa, kuin osasi. Suuri joukko koiria seurasi häntä. "Minne olemme oikeastaan menossa?" Dobermannin rinnalle hipsineen nartun äänensävy oli utelias, mutta niin hiljainen, että dobermanni hädin tuskin sai selvää, mitä collie oli kysynyt. "En tiedä. Me vain etsimme", dobermanni vastasi. "Mitä? Mitä me etsimme, Icy?" Collienartun ääni oli kiivaampi. Nimensä kuullessaan dobermanni käänsi katseensa collien silmiin. "Leiriä. Äläkä kysy, mikö leiri on. Kerron. Leiri on kotimme. Rakennamme leirin, siellä asumme, siellä pysymme. Sinne rauhoitumme, sitä vartioimme ja suojaamme vaikka henkemme uhalla. Se tekee meistä sen, mitä me olemme olleet, olemme nyt ja tulemme olemaan." Icy käänsi katseensa taas eteen päin. Collie tuon vierellä nyökkäsi hämmentyneenä, vaikka olikin saanut selvää. Sanat, jotka alfa oli lausunut, jäivät nartun päähän soimaan. Hän halusi olla sitä, mikä tekee hänestä sen, mitä hän on ollut, on nyt ja tulee olemaan.~

Tervetuloa Surgere Lunaan, lempinimellä voit kutusua Suluksi. Paikkaa nostatetaan taas pystyyn. Sulu on saanut uuden ylläpitäjän, Kimin, joka koittaa parhaansa mukaan saada sivuja aktiivisiksi.
Sulu on siis koiraroolipeli, joka on perustettu vuonna 2015. Sulussa on kaksi laumaa, ja saat valita niistä jomman kumman. Jos laumaelämä ei miellytä sinua, voit asustella yksinään erakkona. Laumojen nimet ovat Lux ja Tenebris.
Tutki sivuja rauhassa, mutta jos paikka ei miellytä, jätäthän jonkinlaisen merkin käynnistäsi vieraskirjaan?

(En ole sivuston ylläpitäjä, mutta olen saanut luvan mainostaa)

Nimi: Avaeana
Kotisivut: http://carousel.suntuubi.com

11.08.2015 22:01
WaaaaaaaAAAAAAAAH! *tumps*

Hohohooo, ne heitti mut kopterista tänne tekeen linkkiläisten joukkoon pientä kirjettä, tästä... parin.. köhköh... kuukauden ajalta. Joten tietääpähän kaikki, että oon mää vielä hengissä vaikka päivityksiin tuli pieni rako.

Jos nyt sitten aloittelen vaikka vähän kertoileen mitä Carouselissa on tapahtunut. Ja totta puhuen, ei paljoa mitään. Uutta ulkkaa oon suunnitellu kyllä jos väsäis, ehkä hiukan syksyisenpää sitten seuraavaksi ? Ja tosiaan, sainhan minä tuon Sandglassin prologin kirjoitettua... jokainen sitten luettuaan saa päättää oliko se sitten yhtään järkeenläypä vai ei, mutta onpahan jotain uutta lukemista, mwuah. Muiden tarinoiden lukujen kirjoittelu oli vielä vähän vaiheessa niin ei tullu jättimassiivista päivitystä kaikkiin, pöh :c

Sittenpäs vähän Avaeanan sielunelämään. Tulin kipeäksi. Mokoma kesäflunssa iski ja olen Sunnuntaista asti yskinyt keuhkojani pihalle, sekin ihan tyhmää >8c Mutta ennenkuin tulin kipeäksi, niin minä hurja tyttö ostin auton .O. Eek, sinne meni rahat ja rahareikä tuli kotipihaan. Työhakemuksiakin on sitten sen puolesta läheteltyki kanssa ihan kiitettävä määrä.. tartten töitä ja tartten rahaa, mör.

Mutta mitäpäs nyt sitten tännepäin kuuluupi? :3

Avaeana kiittää ja kuittaa.

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://serrea.suntuubi.com/

11.08.2015 16:59
Kaunis sivu sinulla täällä! Kävisikö linkinvaihto? Vastausta mielellään myös Serreaan.

~Deianeira

Nimi: Sunachu
Kotisivut: http://wonderlandia.suntuubi.com/

18.07.2015 16:12
Heissansan ~(^_^~)
Linkinvaihto käy ;3

~Sunachu

Vastaus:

Linkitin ^^

©2019 Ikuisesti loukussa - suntuubi.com